SOLLENTUNAS BÄSTA FÖRSKOLA

Troll

Kompassen är östra Sollentunas enda förskola med Montessori-pedagogik. Förskolan är ett föräldrarkooperativ som satsar på små barngrupper, hög kvalitet och personaltäthet. Vårt mål är att utveckla trygga och självständiga barn i en inspirerande, förberedd miljö inomhus såväl som utomhus.

Är ni intresserade av en plats så vänligen kontakta oss så bokar vi in er för ett besök på vår härliga förskola. Eller kanske ännu bättre – Be om en kontakt till en av föräldrarna så ni kan fråga hur de upplever förskolan.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *