Snödag på Kompassen

Idag är det ingen vanlig dag på Kompassen. Förutom att det är FreeDay (dagen då barnen bestämmer det mesta!) så är det en riktig Snödag. Hälften av barnen har blivit insnöade av stormen, så det är en rätt liten barngrupp som idag har virvlat runt i våra lokaler!

Annars så har veckan gått fort här på Kompassen. På Nord har det arbetats med materialet, gjorts vinterträd, stickats på mössor och lösts korsord. På Syd har det pysslats med lim, träbitar och hattar, sjungits och dansats. Det vill sägas en ganska normal vecka!

Eftersom Kompassen är ett föräldradrivet kooperativ så har vi en del föräldrar som då och då kommer in och arbetar med oss pedagoger. Pengarna vi sparar på detta går oavkortat till nya material, utflykter och aktiviteter till barnen. Vi vinner dessutom stor gemenskap och trygghet i vår stora Kompassenfamilj då alla barn, föräldrar och pedagoger lär känna varandra! Vi pedagoger (och barn!) vill ta tillfället i akt och TACKA ALLA FÖRÄLDRAR för ert engagemang, speciellt när det gäller jouren! TACK!

Vi avslutar detta inlägg med några bilder från årets början!

// Kompassen

This entry was posted in Verksamhet. Bookmark the permalink.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *