Öppet hus i Januari 2012

Kompassen håller Öppet hus vecka 3: den 16e, 18e och 20e Januari.

Öppen verksamhet

Kom på Dagtid kl 9-10.30 någon av dagarna och se verksamheten som den kan se ut en helt vanlig dag.

Under dessa tider har vi inga särskilda presentationer utan Du kan prata med pedagogerna och se barnens lek och lärande.

Informationsträff

kvällen den 18e kl 18.00-19.15 har vi en presentation av verksamheten där vi berättar mer om förskolans verksamhet, Montessoripedagogiken, hur det är att driva ett kooperativ samt visar våra lokaler.

Vi bjuder också på fika.

Vi hoppas Du kan komma på något av tillfällena. Du behöver inte anmäla Dig i förväg och Du kan såklart ta med dig Dina egna barn om Du vill.

This entry was posted in Öppet Hus. Bookmark the permalink.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *